Free Hit Counter Μετρητής επισκεπτών

Tuesday, May 08, 2007

Επιστολή στο Δήμαρχο Καισαριανής κο Τζόκα Σπύρο.

Καισαριανή 9/5/2007

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής μαζί με το σύλλογο καθηγητών, τους μαθητές, τους γονείς και την ευγενική προσφορά των κυρίων Καμπάκα Αντώνη και Μπράβου Απόστολου (προσέφεραν τα χρώματα), κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου 5-6 Μαΐου, έβαψαν όλες τις αίθουσες διδασκαλίας των μαθητών. Σκοπός της δραστηριότητας αυτής ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα κοινό σκοπό και να απολαύσουμε όλοι μαζί τις καλές αλλά και τις ... δύσκολες στιγμές μιας συλλογικής δουλειάς!
Το αποτέλεσμα ως αναφορά το βάψιμο και τον καλλωπισμό των αιθουσών είναι πραγματικά καταπληκτικό και ανάλογο της προσπάθειας και της όρεξης για συλλογική προσφορά των μαθητών.
Σαν επιβράβευση της δουλειάς των μαθητών, ζητάμε από τον δήμο Καισαριανής και την αντίστοιχη υπηρεσία του δήμου, το καλοκαίρι, να βάψει τους υπόλοιπους χώρους εσωτερικά και εξωτερικά του σχολείου καθώς επίσης να φροντίσει ιδιαίτερα την καθαριότητα του σχολικού συγκροτήματος. Έτσι την επόμενη σχολική χρονιά τα παιδιά να κάνουν μάθημα σ’ ένα ομορφότερο, καθαρότερο και αξιοπρεπές σχολικό περιβάλλον.


Με εκτίμηση
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Γυμνασίου Καισαριανής.