Free Hit Counter Μετρητής επισκεπτών

Monday, March 12, 2007

Προστατεύω το περιβάλλον, φροντίζω την υγεία μου.

Αγαπητοί γονείς,
Στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής, κάθε χρόνο σχεδιάζονται και εφαρμόζονται προγράμματα προαγωγής υγείας, που απευθύνονται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειες της Καισαριανής.
Το θέμα του φετινού προγράμματος, το οποίο γίνεται σε συνεργασία με το Οικολογικό Εργαστήρι Καισαριανής, είναι " προστατεύω το περιβάλλον, φροντίζω την υγεία μου".
Η ενημέρωση στους μαθητές του σχολείου μας θα γίνει από Δευτέρα 12/3/07 έως Παρασκευή 16/3/07.

Πρώτη συνάντηση του συλλόγου ...

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 10/3/07 η πρώτη συνάντηση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με σκοπό την γνωριμία με τα νέα μέλη του συμβουλίου, καθώς και την συζήτηση προβλημάτων του σχολείου.
Στην σκληρή καθημερινότητα μας, ιεραρχούμε πλέον τις υποχρεώσεις μας. Στη λίστα λοιπόν αυτή, πολύ φοβάμαι ότι οι υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας, σε αρκετούς από εμάς, είναι σε χαμηλές θέσεις! Αυτό μας έδειξε η παρουσία μόνο 60 γονέων, μετά από προσπάθεια 3 συνεχών ημερών των μελών του συμβουλίου και παρά την έγγραφη ‘υπόσχεση’ 140 γονέων για την παρουσία τους στη συνέλευση!!!
Στη συνέλευση πάρθηκαν αποφάσεις για ενέργειες που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον.
Σκοπός του συλλόγου όμως δεν είναι μόνο η συμβολή του για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και η πραγματοποίηση εκδηλώσεων με σκοπό ενεργοποίηση των μαθητών σε διάφορες δραστηριότητες! Οι ιδέες σας και οι γνώσεις σας, μας είναι απαραίτητες. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα μέλη του συλλόγου.