Free Hit Counter Μετρητής επισκεπτών

Wednesday, January 10, 2007

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ Κ' ΚΗΔΕΜOΝΩΝ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.

Αθήνα 10/1/2007.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Με την επιστολή αυτή θέλουμε αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου εκλέχθηκε νέο συμβούλιο αποτελούμενο από τον κο Κιτσέλλη Μάνο πρόεδρο, τον κο Ιωαννίδη Γιώργο αντιπρόεδρο, την κα Ζαχαριουδάκη Ευσταθία γενικό γραμματέα, την κα Αργυροπούλου Ανδριάνα ειδικό γραμματέα, την κα Χιώτη Ιωάννα ταμία, και τις κυρίες Κανελλακοπούλου Κατερίνα και Βαμβακάρη Τζένη μέλη.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο με πολύ όρεξη και ιδέες, αλλά και με την βοήθεια όλων εσάς, θα προχωρήσει για την προάσπιση των συμφερόντων των παιδιών μας. Πρέπει όλοι να σταθούμε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουν καθημερινά να μορφωθούν και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.
Πιστεύουμε ότι η ευθύνη για την μόρφωση των παιδιών μας ξεκινάει και τελειώνει σε εμάς. Το σχολειό και ο σύλλογος των καθηγητών είναι το μέσο που με την μεγάλη πραγματικά προσπάθεια που κάνει καθημερινά συμβάλει ουσιαστικά σε αυτό!
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά μια μαθητική κοινότητα είναι πολλά. Ελλείψεις σε αρκετά πράγματα που δυσκολεύουν την εκπαίδευση σε κάθε μαθητική μονάδα. Ελλείψεις σε χώρους διδασκαλία, εργαστηρίων, βιβλιοθηκών, αθλητικών εγκαταστάσεων, χώρων αναψυχής των μαθητών. Στις μέρες μας ζούμε ένα γενικό αναβρασμός στο χώρο της παιδείας που έχει όπως όλοι βλέπουμε και άμεσο αντίκτυπο στα παιδιά μας.
Είναι υποχρέωση όλων μας, πέρα των καθημερινών επαγγελματικών και άλλων οικογενειακών μας υποχρεώσεων, να σταθούμε ενεργά δίπλα στα παιδιά μας και στο σύλλογο των καθηγητών και να τους βοηθήσουμε στο σπουδαίο, για όλους μας, έργο το οποίο έχουν αναλάβει!
Ευθύνη και υποχρέωση του συλλόγου είναι να σας ενημερώνει για οποιεσδήποτε δραστηριότητες καθώς και τα αποτελέσματα αυτών στο χώρο του σχολείου και θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς σε αυτό.
Θέλουμε να ανταποκριθείτε στα καλέσματα που θα γίνουν από το σύλλογο και να μας βοηθήσετε. Θέλουμε να απευθύνεστε στο σύλλογο για οποιαδήποτε προβλήματα της μαθητικής κοινότητας. Θέλουμε τις ιδέες σας για δραστηριότητες. Σας θέλουμε κοντά στα παιδιά!
Για την διευκόλυνση της επικοινωνίας μας θα τοποθετηθεί άμεσα κουτί επικοινωνίας-παραπόνων στο εξωτερικό μέρος των γραφείων του σχολείου μας καθώς επίσης, για τον ίδιο σκοπό αλλά και την περαιτέρω ενημέρωση μας, έχει δημιουργηθεί ο δικτυακός τόπος http://1gymkes.blogspot.com/ . Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση

Το συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής.

2 Comments:

At 12:10 PM, Anonymous Anonymous said...

Μιά καλή αρχή.

 
At 3:47 AM, Anonymous Anonymous said...

Ευχαριστώ! Περίμενα τόσο καιρό ώσπου το γυμνάσιό μας να κάνει σελίδα!
Επίσης, θα ήθελα να προτείνω τη δημιουργία ενός FORUM για τους μαθητές!
Συγχαρητήρια!

 

Post a Comment

<< Home